Hatékony nyelvtanulás

a Lexika Kiadó gondozásában

A Lexika Kiadóról

Kiváltságnak tekintjük, hogy nyelvkönyveinkkel és termékeinkkel immár 25 éve meghatározó szereplői lehetünk a hazai nyelvtanulás és nyelvoktatás világának.

A Lexika Kiadó elkötelezetten szem előtt tartja a nemzetközi nyelvkönyvkiadás minőségi elvárásait. Számunkra a szakmai igényesség egyszerre jelenti a pedagógiai korszerűséget, új módszerek kreatív alkalmazását, valamint a már bizonyított módszerek őrzését és továbbfejlesztését a nyelvtanításban és nyelvkönyvkiadásban.

Hazai és külföldi szakemberek együttműködésével született kiadványaink igazodnak a hazai közönség speciális igényeihez, mert meggyőződésünk, hogy igazán hatékony és eredményes nyelvtanulás csak a beszélő anyanyelvének ismeretében és figyelembe vételével lehetséges.

Nyomtatott kiadványaink lendületes fejlesztése mellett nagy súlyt fektetünk digitális és online termékpalettánk folyamatos kiépítésére.

A Lexika Kiadó tanár- és tanulóbarát termékeivel megbízható és készséges partnere kíván lenni mindazoknak, akik bátran vállalják egy nyelv elsajátításának nehézségeit, és akik napról napra legjobb tudásuk szerint igyekeznek átadni a nyelvek ismeretét tanítványaiknak.

Hatékony nyelvtanulás

A nyelvtanulás lehet élményekben gazdag is. Cikkeinkben a nyelvekkel és a nyelvtanulással kapcsolatos érdekességekkel foglalkozunk. Kövess minket te is!

Kövess Facebook-on!

Iskolai tankönyvek

Örömmel jelentjük be, hogy az eddigieken kívül újabb hat nyelvkönyvünk lett iskolai tankönyv az idei évtől!

tankonyv_2020_kicsi.jpg

süti beállítások módosítása